Argentijnse presidente ontmoet de Castro’s

fidel-cristina10012013De Argentijnse president, Cristina Fernández de Kirchner, zocht vrijdagochtend Fidel Castro en zijn vrouw Dalia Soto del Valle in Havana op. De huidige president Raúl Castro was daar ook aanwezig. De officiele Cubaanse media publiceerden enkel foto’s waarop Dalia Soto del Valle  niet was te zien.

Kirchner bezocht later ook de familie van de zieke Venezolaanse president Chávez in het ziekenhuis CIMEQ in Havana. Of Kirchner zelf Chávvez ontmoette is twijfelachtig; betrokkene weigerde hierop commentaar te geven. Op weg naar het ziekenhuis toonde ze een bijbel die ze Chávez cadeau wilde doen. Zaterdag keerde Kirchner weer terug naar Argentinie.

De foto die de Cubaanse media niet haalde: Fidel Castro met links Cristina Fernández de Kirchner  en rechts Dalia Soto del Valle, zijn vrouw. Raúl Castro staat links.

De foto die de Cubaanse media niet haalde: Fidel Castro met links Cristina Fernández de Kirchner en rechts Dalia Soto del Valle, zijn vrouw. Raúl Castro staat links.

Laatste foto’s oktober 2012
Op zaterdag 20 oktober vorig jaar verscheen Fidel Castro voor het laatst in het openbaar toen hij Hotel Nacional bezocht in gezelschap van de Venezolaanse ex-vicepresident Elías Jaua. Jaua zei toen vijf uur met Fidel Castro gesproken te hebben. Foto’s van deze ontmoeting verschenen op diverse websites, maar niet in de officiële media van Cuba. De Cubaanse media publiceerden wel enkele foto’s van de oud-president in een landelijke omgeving, genomen door zijn zoon Alex.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s