Aankomst paus Franciscus

Zo ziet de weg die de paus in Cuba de komende dagen aflegt eruit. Even voor tienen landde zijn vleigtuit en begroette hij de Cubaanse leider, Raúl Castro.

Zo ziet de weg die de paus in Cuba de komende dagen aflegt eruit. Even voor tienen landde zijn vliegtuig en begroette hij de Cubaanse leider, Raúl Castro.

Francisco-Raul-Castro-llegada-Cuba-19092015

Tussen Che Guevara en Donald Trump: de 'ontregelende' paus bezoekt Cuba en VS Vandaag begint Paus Franciscus aan een 8-daagse reis door Cuba en de VS. De paus, die met zijn uitspraak 'wie ben ik om te oordelen?' plaats lijkt te bieden aan mensen die al lang geen heil meer zagen in de kerk, brengt niet alleen Raul Castro of conservatieve Amerikaanse katholieken in verwarring. Rudi Rotthier. correspondent voor Knack.be in Noord-Amerika, 19 oktober 2015 http://www.knack.be/nieuws/wereld/tussen-che-guevara-en-donald-trump-de-ontregelende-paus-bezoekt-cuba-en-vs/article-opinion-606517.html

Tussen Che Guevara en Donald Trump: de ‘ontregelende’ paus bezoekt Cuba en VS
Vandaag begint Paus Franciscus aan een 8-daagse reis door Cuba en de VS. De paus, die met zijn uitspraak ‘wie ben ik om te oordelen?’ plaats lijkt te bieden aan mensen die al lang geen heil meer zagen in de kerk, brengt niet alleen Raúl Castro of conservatieve Amerikaanse katholieken in verwarring.
Rudi Rotthier. correspondent voor Knack.be in Noord-Amerika, 19 oktober 2015

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s