Schema begrafenisrituelen Fidel

dood-fidel-plaza-29noviembre2016Maandag en dinsdag, 28 en 29 november: De as van Fidel Castro bevindt zich op het Plein van de Revolutie in de Granmazaal van het Ministerie van Defensie. De leiders van het land hebben hier toegan. De gewone Cubanen kunnen een loyaliteitsverklaring aan de Revolutie maar kunnen de as van Fidel niet passeren.
Dinsdag 29 november, 19.00 uur Cubaanse tijd: Manifestatie op het Plein van de Revolutie. Vertegenwoordigers van de Cubaanse  regering en enkele internationale gasten voeren het woord.
Woensdagochtend 30 november begint om 07.00 uur Cubaanse tijd de reis waarbij Fidel’s as wordt vervoerd van Havana naar Santiago de Cuba, een afstand van 900 kilometer.
Zaterdag 3 december, 19.00 uur Cubaanse tijd: Massabijeenkomst op het Plein Antonio Maceo in Santiago de Cuba.
Zondag 4 december, 07.00 uur Cubaanse tijd: begrafenis op het Santa Ifigenia-kerkhof in Santiago de Cuba, waar ook de nationale held van Cuba, José Marti (1853-1895), ligt begraven. Het tijdsverschil tussen Cuba en Nederland/België is 6 uur.

Advertenties

2 thoughts on “Schema begrafenisrituelen Fidel

  1. Komen er nog internationale regeringsleiders ? Poetin komt niet heb ik gelezen, hij heeft het te druk. Zal wel een tegenvaller zijn voor het regime. Ook Tudeau heeft afgezegd.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s