Nieuwsbrief: CubaTips


cubatips logo

De wekelijkse E-mailnieuwsbrief CubaTips was een initiatief van de Stichting Glasnost in Cuba. Deze bevatte onmisbare informatie over en uit Cuba voor de Cuba-liefhebber en voor de vakantieganger naar Cuba. Een abonnement was geheel gratis.

  CUBATIPS
vlagcuba
Alle Cuba-Tips
Een overzicht van alle CubaTips vanaf 19 januari 2014 t/m 18 november 2018 vindt u hierna: klik hier

Wekelijks
De CubaTips verschenen wekelijks op zondag rond 12.00 uur. Tijdens de vakanties werd er geen nieuwsbrief verzonden.

Meer dan 1.100 abonnees
De nieuwsbrief telde meer dan 1.100 abonnees in Nederland en Vlaanderen. Het was daarmee de grootste onafhankelijke wekelijkse nieuwsbrief over Cuba voor het Nederlandse taalgebied.

6 gedachten over “Nieuwsbrief: CubaTips

  1. Once I initially commented I clicked the Notify me when new feedback are added checkbox and now each time a remark is added I get four emails with the same comment. Is there any way you possibly can remove me from that service? Thanks! dkgdckkgfkeb

    • Dear John, I hope I can fix it but untill now I did’n receive a complaint of this kind.
      You cannot skip ‘the subscription’ on my neuwsitems by your self?
      With thanks, Kees

  2. De vzw Vrienden van Cuba uit België heeft al vier werkbrigades in Cuba georganiseerd. twee renovaties van bejaardenhomes (Havana en Pinar del Rio), een materniteit (Pinar del Rio) en een chirurgisch hospitaal (Santiago de Cuba). In het voorjaar van 2016 plannen we een nieuw project in Florida – Camaguey. Met vrijwilligers, die zelf hun vlucht, verblijf en eten betalen, herstellen en/of verbeteren we bestaande gebouwen, voor een beter comfort van de patiënten. DIt gebeurt in samenwerking met Cubaanse arbeiders.

  3. Hi,

    Het lukt mij niet om me aan te melden voor de nieuwsbrief. Ik heb het al een paar keer geprobeerd maar krijg geen verificatie-mail in mijn mailbox, ook niet in de spambox. Ik zou toch wel erg graag op de hoogte willen blijven!

    Groet,

    Anouk

Plaats een reactie